VSOK – Meget mere end bare cykelløb

Veggerby Sport og Kultur er meget mere end bare cykelløb.

Udover vores større cykel-events har VSOK en masse andre store og små opgaver, som vi løser året rundt for vores kunder. Som udgangspunkt kan vi løfte alle opgaver indenfor “cykelpaletten”, så har du en god idé, som du mangler hjælp til at føre ud i livet, så er VSOK måske firmaet, der kan bringe dig videre.

Cykeltøj fra top-mærket Nalini

VSOK producerer hvert år mange tusinde stykker specialdesignet cykeltøj (jersey, shorts, handsker, sokker, undertøj m.m.) til både private og firmaer. Nalini er det italienske highend-mærke, som VSOK har det danske agentur på. Designet udformes i tæt dialog med kunden og produceres på fabrikken i Italien.

3 kvaliteter/priser:
Red Label
Blue Label
Black Label

TreeFrog Cykelholder

VSOK er dansk distributør af den unikke TreeFrog cykelholder, der fungerer ved hjælp af kraftige sugekopper.
Den fylder ganske lidt, kan pakkes i din feriebagage og er også ideel, hvis du ikke har krog på bilen.

Monteres uden brug af værktøj på mindre end 2 minutter. Monteres på overflade af metal, glastag eller fiberglas.

Passer til både store og små biler – og kan flyttes mellem biler om nødvendigt.

Må bruges i trafikken uden 7 polet stik og lygtebom monteret på bilen.

Letvægtsløsningen, der næsten intet fylder og som kan opbevares i bagagerummet i bilen, når den ikke er i brug.

Foredrag

Jens Veggerby holder hvert år 15-20 foredrag/peptalks for virksomheder, skoler, foreninger m.m.

  • om sin karriere, om skiftet fra professionel til “cykeldirektør” i VSOK.
  • om passionen for sporten og det at kunne leve af sin hobby.
  • om tilværelsens små og store bump, om modgang/mod og viljestyrken til at kæmpe sig op efter en nedtur.
  • om at blive kørt ned af en bil med udsigt til at være invalid og alligevel kæmpe sig tilbage til en hverdag med fokus på cyklingen.
  • om at håbe, tro, turde og ville.
  • om hvordan cyklingen kan bruges som værktøj i firma regi, om teamwork og networking.

Og så hører publikum selvfølgelig en masse underholdende historier og anekdoter fra cyklingens insider-verden og myter be-/afkræftes.

Hvert foredrag tilpasses individuelt det pågældende publikum.

Firmasamarbejde

Vil dit firma styrke aktiviteter, der giver glade og sunde medarbejdere og give en hjælpende hånd til et bedre arbejdsmiljø, hvor alle cykler mere og bruger bilen mindre?

Samt tilbyde noget helt unikt for jeres kunder og netværk?

Veggerby Sport og Kultur v/Jens Veggerby kan tilbyde et aktivt samarbejde – eller udvide det eksisterende.

Sammen kan vi finde løsninger, der passer til lige præcist din virksomhed.

Hvert år hjælper vi 20-25 virksomheder med løsninger indenfor hele cykelpaletten, hvad enten det er intensivt træningsprogram mod et fælles mål, cykeltøj, cykelevents m.m.

Wheeling – Din egen elcykel på abonnement

Lej elcykel inkl. fri service og reparation. Så har du altid en elcykel der virker. Du får din personlige elcykel med lang rækkevidde, robust design og stærk motor. Frit valg. Fri service. Flere lokationer. Garanti. Ingen binding.

Wheeling tilbyder elcykler af høj kvalitet på abonnement. For en fast lav månedlig pris uden binding får du din helt egen elcykel inklusiv service og reparation. Går cyklen i stykker rykker vi ud og fikser eller ombytter den, så du altid har en elcykel der virker.

Copenhagen E-Bike Tours

Oplev København på en uforglemmelig måde med Copenhagen E-Bike Tours!
Besøg os på Langelinie alle 56, 2100 København, og bliv mødt af en af vores passionerede turguider.
Du kan vælge mellem både private- og guidede tours og vi tilbyder også guidede tours til firmaevents og arrangementer.

Du får en hurtig introduktion til elcyklen, og så får du dit radioudstyr og din hjelm – og afsted går det!
Tag dit solskinshumør med – for én ting, vi ikke kan garantere, er solskinnet – kun at du ikke vil fortryde at prøve en af vores ture.

Segway Cruise Copenhagen

Alle kan være med, uanset alder eller erfaring på vores Segway oplevelser rundt i København. Efter en kort introduktion og træning er du klar til at bevæge dig ud på de charmerende gader i København.

Vi kører typisk langs vandet og udenom trafikken, og kommer forbi nogle af byens mest ikoniske seværdigheder, som f.eks. Amalienborg Slot, Christiansborg Slot og Den Lille Havfrue. Vores guides er eksperter i Københavns historie og kultur, og de vil fortælle dig masser af interessante historier undervejs.

Vi er den eneste Segway Tour og Event udbyder i Danmark med de nyeste Segway i2 SE-modeller, så du kan være sikker på en god og sikker oplevelse.

Samarbejde med kommuner

Vil din kommune styrke aktiviteter, der giver glade og sunde borgere, støtte de frivillige i de lokale foreninger og socialt udsatte unge og ikke mindst give en hjælpende hånd til et bedre miljø, hvor borgere cykler mere og bruger bilen mindre?

Veggerby Sport og Kultur v/Jens Veggerby kan tilbyde et aktivt samarbejde på hele cykelpaletten – eller udvide det eksisterende.

Vi har en lang række solidt prøvede koncepter, og sammen kan vi finde løsninger, der passer lige præcis til din kommune.

Mekanikerkurser

Lær din racercykels mest vitale dele at kende og bliv fortrolig med gearjustering, bremser, kæde, hjul, vedligehold m.m. på cykelmekaniker-kursus.

Kurser afholdes med jævne mellemrum hos Veggerby Sport & Kultur i Ballerup, altid med én af Danmarks bedste cykelmekanikere.

Jens Veggerby fortæller desuden om VSOK’s mange spændende aktiviteter. Begrænset antal pladser.

VIP Events og konferencier

VSOK laver events og eksklusive arrangementer for både store og små firmaer. Vi står for alt, I måtte ønske, såsom gæsteliste, billetter, middag, indslag, præmier, storskærm m.m.

Arrangementer
VSOK har bl.a. lavet events ifm. Legends Live i KB Hallen, 6-dagesløb i ind- og udland, boksekampe i Parken og arrangeret firmamiddage/vinsmagning m.m. på bl.a. den legendariske Pihl & Co i Dyrehaven og Grøften i Tivoli.

VSOK arrangerer også f.eks. messer og bog signeringer/foredrag af sportsfolk m.m.

Jens Veggerby er erfaren konferencier og kan ligeledes bookes til din event.

Merchandise og reklameartikler

Har du brug for at få produceret bannere, cykelflasker, saddelovertræk, medaljer eller andet merchandise til reklame, arrangementer og andre events, så kan vi levere dette til en meget god pris.

Kontakt os for et design-udkast og et uforpligtende tilbud.

Bike Fit “Old Fashion”

Med en Old Fashion Bike Fit ude på landevejen lærer du at sidde rigtigt på din racer og indstille dit grej korrekt, så du får optimal gavn af din træning, når sæsonen begynder igen.

Det er en 2,5 timers træningstur for alle cykelmotionister, der er i tvivl om deres position på cyklen. Sammen med Jens Veggerby gennemgåes din position nøje og der rettes til undervejs, hvor det er nødvendigt, så der vil være stop undervejs. Jens Veggerby ser på din cykels indstillinger, styr, din fodstilling/klampeindstilling og giver dig gode råd, så du kan få størst effekt og finde et passende kompromis mellem aerodynamik og komfort.

Afspærringshegn

Kontakt os for leje-priser på professionelle afspærringshegn til din event.

Udtalelser fra kunder i VSOK

Claus Holm – Kok, foredragsholder og forfatter:

Hos Veggerby er det så jordnært og top proff på én og samme gang.
Kærligt og ægte – fyldt med omsorg fra start til slut.
De store motionscykelløb bliver sjovere og sikrere med Jens Veggerby og Veggerby Sport & Kultur 🤎 Forplejning er altid i top.

 

Andreas Christensen – Partner, advokat (H), Afdelingsleder Offentlig regulering – Horten:

Horten har igennem en årrække samarbejdet med Veggerby sport og kultur. Veggerby leverer fejlfri professionalisme, god cykling og sublimt netværk med energi og godt humør

 

Ulrik Skovgaard – HR Business Partner Carl Ras:

TirsdagsTONS har for Carl Ras i mange år været en fantastisk måde at være sammen med kunder og kollegaer på! Det sociale, netværket og motionen gør ,at vi kan tale sammen om andet end ordrer og udfordringer.
Og når først vi har set hinanden i stramt siddende lycra, så er det bare langt nemmere at få løs forskellige ting. 

Nicholas Bonnor – Partner i First A/S

Jeg har gennem snart 10 år været kunde i Veggerby Sport & Kultur i forskellige sammenhænge. De sidste par år med First som en del af netværkscykling. Jeg kan kun tale varmt om VSOKs engagement. Professionelt og aldrig til at sætte en finger på, samtidig med godt humør og god humor. Vi er alle lige, når vi står i stramt cykel-tøj. Veggerbys events er af særdeles høj kvalitet, men altid helt nede på jorden. Som Jens altid siger, så holder vi kæden stram og humøret højt – og det gør vi!

Skriv til os

Har du spørgsmål til os, så send en besked.

10 + 3 =