Om Veggerby Sport & Kultur

VSOK blev oprettet i 1999. VSOK har en bred palet af aktiviteter indenfor cykling i sin portefølje. Vi forhandler sponsorater til både firmaer og private, ligesom vi er agent- og managementbureau for professionelle sportsfolk. Vi arrangerer motionscykelløb og laver VIP-events til store arrangementer, som f.eks. 6-dages- og gadeløb i hele Danmark.

Vi sammensætter eksklusive rejser med fokus på cykling. Vi laver speciel-designede cykeltrænings-programmer for firmaer og private og holder foredrag og peptalks om mod, motivation og viljestyrke. VSOK er en markant profil indenfor markedsføring af dansk cykelsport. Vi er at finde på de fleste store sportsmesser, hvor vi profilerer vores aktiviteter, ligesom vi er specialister i merchandise og specialdesign af cykeltøj- og udstyr. Vi laver U-turn-projekter for utilpassede unge, der er kommet skævt i gang med livet.

I 1999 dannede Jens Veggerby sports-managementfirmaet VSOK, da han året før var blevet kørt ned og måtte indstille sin aktive karriere, men ikke kunne slippe sin passion for sporten.

Jens Veggerby

Direktør i VSOK. Jens Veggerby (f. 1962) kørte i 16 år som professionel cykelrytter. Han startede som 7-årig i klubben ABC og fik hurtigt smag for den to-hjulede.

I 1982 flyttede han til Italien for at bliver professionel. Senere boede han i USA og Belgien. Bedrifterne tæller bl.a. 5 Giro D’Italia, 2 Tour de France og samtlige forårsklassikere.

125 6-dagesløb blev det til, med 13 sejre. Har kørt for Fanini, Vini Ricordi og /Eleven, sidenhen sponsoreret individuelt.

Født 1962 i Ballerup/Skovlunde. Startede som 7-årig i cykelklubben ABC. Faktisk ved lidt af en tilfældighed, idet hans far kom i klubben for at spille billard med sine venner. Lille Jens var ofte med og drømte sig langt væk blandt de mange fotos og plakater i klublokalerne. Flyttede i 1982 til Italien – først toscanske Lucca, sidenhen Bergamo – for at blive professionel. Stod alene i et fremmed land som 20-årig og kendte kun ordet “spaghetti”, men det endte med, at han blev der 7 år og taler i dag flydende italiensk.

Det blev i alt til 16 år som professionel. Stoppede karrieren brat i 1998, idet han blev kørt ned af en bil på en træningstur. Har kørt Giro D’Italia 5 gange, Tour De France 2 gange, og samtlige forårsklassikere. 125 6-dagesløb, med 13 sejre. Guld og sølv ved både EM og VM. Har kørt for Vini Ricordi og 7Eleven

Natascha Veggerby

Daglig tovholder på alle VSOK’s projekter. Kundekontakt, PR, markedsføring, nye tiltag.

 

Holdet bag VSOK

Veggerby Sport & Kultur samarbejder med en lang række konsulenter og klubber til alle vores events. Op til vores motionscykelløb er vi 200-1000 medhjælpere, der arbejder tæt sammen om at løse de mange opgaver, så som ruteplanlægning, PR, koordinering med myndigheder, trafik-officlals, vejviserposter m.m.

Vores interne stab består bl.a. af:

Jens Veggerby
Natascha Veggerby
Bjarne Christensen
Morten Salomonsen
Kjeld Andersen

Kim Malling
Jørgen Rath
Jørgen Emil Hansen
Tobias Kongstad
Ole Redsted

Jesper Skibby
Michael Marcussen
Jesper Mørkøv
Flemming Duus
Jimmy Madsen

Udtalelser fra kunder i VSOK

Søren Gadeberg – Områdedirektør Sydbank:

Jens Veggerby har en unik evne til at møde alle mennesker ligeværdigt og kombineret med stærk leverance på opgaverne i regi af TirsdagsTons, Netværkstræning og -ture, kan jeg på det varmeste anbefale Jens og VSOK-teamet som samarbejdspartner!

 

Emil Gram Spork – Senior Development Engineer, Technolution A/S:

Det har været en topprofessionel og nem oplevelse at købe cykeltøj efter vores eget design hos VSOK. Processen er hurtig og fleksibel, man er 100% underrettet undervejs, og vi har ikke oplevet, at nogle af vores ønsker ikke har kunnet lade sig gøre. Technolution kan kun anbefale VSOK og Nalini som leverandør til cykeltøj.

Lars Thylander – Founding Partner, Thylander Gruppen:

Vi har arbejdet sammen med VSOK i mere end 10 år. Samarbejdet har altid fungeret fuldstændig perfekt med helt styr på alle detaljer – fra start til slut – og med sikkerhed og godt humør i højsædet. Altid en fornøjelse at arbejde med Jens og hans dygtige team.

 

Jens Skov – Afdelingsdirektør Jyske Bank:

Jeg har i flere år samarbejdet med Veggerby og hans gæve hjælpere, og kogt ned til ét ord kan det sammenfattes i ’eccellente’. Altid veltilrettelagt, super kaptajner, venlige og hjælpsomme marschalls og ikke mindst super god stemning.

 

Claus Holm – Kok, foredragsholder og forfatter:

Hos Veggerby er det så jordnært og top proff på én og samme gang.
Kærligt og ægte – fyldt med omsorg fra start til slut.
De store motionscykelløb bliver sjovere og sikrere med Jens Veggerby og Veggerby Sport & Kultur 🤎 Forplejning er altid i top.

 

Andreas Christensen – Partner, advokat (H), Afdelingsleder Offentlig regulering – Horten:

Horten har igennem en årrække samarbejdet med Veggerby sport og kultur. Veggerby leverer fejlfri professionalisme, god cykling og sublimt netværk med energi og godt humør

 

Jesper Bak – Indehaver Bak Optics:

Vi har været med igennem mange år, både til mandagsræs og til tirsdagstons – og andre events.
Dette har vi gjort fordi, det de hos VSOK afvikler altid er super professionelt gennemført.
Vi har haft kunder med som nu selv er en del af netværket i VSOK.
Kan kun anbefale Veggerby Kport og Kultur – og vi er selvfølgelig med igen i 2024.

Benjamin Otzen-Thidemann – Advokat Lundgrens:

Tirsdagstons er ugens højdepunkt, hvor der netværkes og konkurreres i sadlen på fulde drøn med andre cykelentusiaster. Det har givet ekstra blod på tanden, at der i den forgangne sæson er skabt gode relationer såvel internt i Lundgrens, som eksternt med de øvrige deltagere. Vi ser derfor allerede nu frem til næste sæson.

Ulrik Skovgaard – HR Business Partner Carl Ras:

TirsdagsTONS har for Carl Ras i mange år været en fantastisk måde at være sammen med kunder og kollegaer på! Det sociale, netværket og motionen gør ,at vi kan tale sammen om andet end ordrer og udfordringer.
Og når først vi har set hinanden i stramt siddende lycra, så er det bare langt nemmere at få løs forskellige ting. 

Nicholas Bonnor – Partner i First A/S

Jeg har gennem snart 10 år været kunde i Veggerby Sport & Kultur i forskellige sammenhænge. De sidste par år med First som en del af netværkscykling. Jeg kan kun tale varmt om VSOKs engagement. Professionelt og aldrig til at sætte en finger på, samtidig med godt humør og god humor. Vi er alle lige, når vi står i stramt cykel-tøj. Veggerbys events er af særdeles høj kvalitet, men altid helt nede på jorden. Som Jens altid siger, så holder vi kæden stram og humøret højt – og det gør vi!

Peter Hobitz Juel – Advokatfuldmægtigt Kromann Reumert:

VSOK leverer altid fede events – om det så er cykelløb, cykelferie, foredrag eller andet. Det er altid meget professionelt, og man er ikke et sekund i tvivl om, at Jens er en gammel væddeløber, der stadig har en stor passion for cykelsporten.

Thomas Skov Petersen – Marketingchef, Brøndby IF:

Vi har gennem de seneste sæsoner cyklet sammen med VSOK, og i 2023 har vi deltaget fast i Tirsdagstons sammen med en gruppe af vores partnere. Det har været en fornøjelse af deltage i både cyklingen og selve netværksdelen hos de forskellige værter, der har haft stor værdi for deltagerne.
Løbene og ruterne er godt arrangeret med race marchalls, flagposter, samaritter og mekanikere. Derudover har Tobias, Ole, Kim og Jens været nogle super kompetente og motiverende ”race pacers” i de forskellige grupper, hvor der er plads til både hyggesnak og ræs uanset niveau.

Udsnit af referencer

A
Amagerbanken
AP Pension
Apollo
Aqua D’Or
Archiland A/S
Arvid Nordquist (Sun Maid)
ATEA
Alfa Development
Aller

B
Bak Optics
Beckers maling A/S
Bikers Best
Bogø IF
Brandfactory
Brdr. Alex Pedersen
Base Erhverv
Berlingske Media
Bach Law
Brøndby IF
Brdr. Hedegaard

C
Capital Investment
City 2
Clearchannel
Club La Santa
COOP
Crayon
Compass Human Ressouces Group
Carl Ras

D
Deas
Deloitte
DSB
DSV
Dansk Erhverv
Danske Spil
Dansk Metal

E
EDC Erhverv v/ Poul Erik Bech
Ericsson
Eurocard
EGN

 

F
FDM Travel
Feltet.dk
Fitness-dk
Freja Logistics og Transport
Frellsen Kaffe
Frugt.dk
Fullrate

G
Galleri Bo Bjerggaard
Garderforeningen
Garmin
Gorrissen Federspiel
Gangsted Advokater
Geotrail

H
Hedensted kommune
Hotel Ascot/Wide

Hewlett-Packard
HTH
Høje Taastrup kommune

I
Inspari

J
Jubii.dk
Johannes Fog

K
KMD
KMPG
Købstædernes Forsikring
Kromann Reumert
Kønig Advokater
Kølemøller

L
Loxam Rental
Lyngby Storcenter
Lyngby Turistfart
Løkkefonden
LE 34
Lintrup & Norgart

 

M
Marsh
Massageskolen Lyngby
Mercer
Motorola
Mr. Harris
MT Højgaard

N
Nassau Forsikring
Nets
NKT
Nordea Private Banking
Nordjyske Bank
Nova FM
Nuex
NPV
Nordiq
Nrep
Negotiation Company

P
Palmfitness
PFA
PFA Ejendomme
PFA Erhverv
Platon
Playitas

R
Responsfabrikken
Rolex

S
SAS
Scandlines
Shimano
Sixt
Sjælsøgruppen
Skoda
SMC Biler
Softhuset
Sportique
Stanton Chase
Sydbank
SparNord
Schneider Electric

T
TDC
Telia Investering og Tryghed
Thylander Gruppen
Toms
Trope
Tuttibelli
TV2 Sport

V
Vangsgaard
Vejen kommune
VM-Data
Villy Jønsson AS

W
Wellcome Fitness
Worksome

Skriv til os

Har du spørgsmål til os, så send en besked.

4 + 14 =